Over Alpreal

Specialisten in Oostenrijk en Noorwegen

Karin Eegdeman Konzessionierte Immobilienmaklerin in ÖsterreichAlpreal, Karin Eegdeman & Ajo Smedema, zijn al sinds 2005 specialisten in het begeleiden bij aankoop en verkoop van onroerend goed in Oostenrijk.

Dagelijks staan we als makelaar in contact met Oostenrijkse partners, maar ook met Oostenrijkse, Deense, Engelse en Nederlandse projectontwikkelaars die interessante investeringen plannen in de Oostenrijkse Alpen. Tevens begeleiden we bij financieringen.

Ervaringen

Uit eigen ervaring adviseert Alpreal bij investeren in onroerend goed als pensioenvoorziening. Wij verhuren appartementen in ons eigen huis in Mauterndorf in het Salzburgerland.

Karin Eegdeman heeft de Heao International Business afgerond en recentelijk haar Oostenrijkse Makelaarsbevoegdheid gehaald. (Konzessionierte Immobilienmaklerin in Österreich).

Ajo heeft Design gestudeerd, Heeft in Oostenrijk zijn Horecabevoegdheid (Gastro Befähigungsnachweis) gehaald en werkt naast de makelaardij in de eigen verhuur in Oostenrijk.

Expertise

Alpreal kan u goed adviseren van businessplan tot financiële haalbaarheid, vestigingswetten en horeca mogelijkheden tot leven in Oostenrijk in zijn algemeenheid, etc.


Neem gerust contact met ons op om uw aankoop of verkoop te bespreken.

• Voor Contact klik hier