Hotel - Pension met 11 gastenkamers Salzburgerland Oostenrijk

€ 980.000

Hotel - Pension met 11 gastenkamers Salzburgerland Oostenrijk Volledige grootte weergeven

centraal gelegen - gerenoveerde badkamers - sauna met massage- en ontspanningsruimte - nabij goed skigebied en gezellig dorp

Lees meer…...

aantal slaapkamers: 11
woonoppervlakte (m2): 872
ligging: centraal gelegen, nabij goed skigebied

ref. nr: 30-18-001

Te koop: zeer centraal gelegen hotel - pension met 11 gastenkamers. Vlakbij een skilift die u en u gasten toegang verschaft tot een wijds skigebied, alsook op slechts geringe afstand van een gezellig dorpje. In deze regio wordt de wonderschone natuur dan ook perfect gecombineerd met meer dan voldoende (outdoor) activiteiten en niet te vergeten: ook de nóg grotere steden zijn goed bereikbaar vanaf hier. Zo staat u in slechts een uurtje rijden op het vliegveld. 

Maar dit ruime hotel heeft meer te bieden dan haar ligging alleen: wat dacht u van de 11 nette, ruime kamers? Stuk voor stuk in goede staat en bijna allemaal verschaffen ze uw gasten toegang tot één van de balkons met - opnieuw - wijdse uitzichten. De badkamers die bij deze kamers horen zijn bovendien zojuist allemaal gerenoveerd. Het vakantiegevoel wordt echter pas echt compleet met de sauna met massage- en ontspanningsruimte.

Beloofden we u zeeën aan ruimte? Zeker! Zo biedt alleen al de kelder meer dan voldoende opslagruimte voor de ski's van al uw gasten - uitgerust mét skischoenverwarming. Maar ook de ontvangstruimte met receptie zijn ruim opgezet, evenals het restaurant. De keuken betreft is weliswaar niet heel ruim waardoor u er ook voor zou kunnen kiezen het hotel om te toveren tot pension. Dit is echter geen noodzaak, want de keuken is wel volledig uitgerust en er zodoende op ingericht uw gasten volledig te bedienen. Op de tweede verdieping treft u tevens een appartement aan, waartoe naast een slaapkamer en badkamer ook een bescheiden keuken behoort. Bovendien wordt het hotel volledig gemeubileerd te koop aangeboden.

Indeling:
Kelder: entree, wasruimte, badkamer, separaat toilet, opslagruimtes (waarvan één eventueel als kantoor te gebruiken), sauna, massage- en ontspanningsruimte.
Begane grond: entree, ontvangsthal met receptie, restaurant, keuken.
Eerste verdieping: 4 twee persoons-slaapkamers met balkon en badkamer, twee familiekamers met balkon en badkamer
Tweede verdieping: 2 twee persoons-slaapkamer met badkamer, 2 familiekamers met badkamer, 1 appartement met badkamer, balkon en bescheiden keuken.

  soort object: gastro en appartement huizen
  prijs soort: vraagprijs
  kosten koper: ja
  provisie: 3% excl BTW
  provincie: Salzburgerland
  land: Oostenrijk
  aantal kamers: 16
  aantal slaapkamers: 11
  aantal badkamers: 12
  woonoppervlakte (m2): 872
  grondstuk (m2): 1175
  ligging: centraal gelegen, nabij goed skigebied
  tuin - terras - balkon: tuin, terras, balkons
  extra: gerenoveerde badkamers, sauna, massage- en ontspanningsruimte, skiberging met droger voor skischoenen

  ref. nr: 30-18-001

10 andere producten in dezelfde categorie: