Appartementhuis in Tirol Oostenrijk

€ 1.800.000

Appartementhuis in Tirol Oostenrijk Volledige grootte weergeven

rustige en zonnige ligging • nabij skigebied • centrum op loopafstand • in uitstekende staat • uitbreidingsmogelijkheden

Lees meer…...

aantal slaapkamers: 13
woonoppervlakte (m2): 889
ligging: rustig, zonnig, nabij skigebied, centrum op loopafstand

ref. nr: 10-19-020

Te koop: ruim appartementhuis op een rustige, alsook zonnige locatie in Tirol. Met zo'n 85 km sneeuwzekere skipistes in uw omgeving, die u prachtige vergezichten over de Alpen bieden. Hier worden dan ook graag verscheidene skitours aangeboden die u tevens langs de vele knusse berghutten zullen leiden. Het gebied omvat daarnaast diverse deels verlichte rodelbanen en langlaufloipes en nodigt ook zeker uit voor een heerlijke winterwandeling. In de zomerse maanden strekken zich zelfs 380 kilometers aan wandelpaden voor u uit, naast tal van mooie fietsroutes. En wilt u een cultureel uitstapje maken? Op korte afstand treft u de provinciale hoofdstad Innsbruck aan. Een stad met een groot aanbod qua musea, evenementen en markten bijvoorbeeld.

Op loopafstand van het centrum treft u vervolgens dit ruime appartementhuis aan. Het telt 5 appartementen met 25 bedden en beschikt daarnaast over veel privé ruimtes, verdeeld over vier verdiepingen en een zolderruimte. De aanwezigheid van een speelkamer, atelier, werkplaats en een zaal die momenteel dient als fitnessruimte en speelhal zorgt er bovendien voor dat toekomstige eigenaren hier absoluut de mogelijkheid krijgen de verhuur eventueel verder uit te breiden. De totale woonoppervlakte bedraagt namelijk 889 m2, exclusief een parkeergarage van 172 m2 waar met gemak 8 auto's in passen. Ook zult u op het perceel een zwembad aantreffen met aangrenzende veranda en een terras, al is deze momenteel nog niet in gebruik omdat de daarvoor bestemde ruimte nog om wat afwerking vraagt. Het geheel is in 2005 compleet gerenoveerd en vervolgens goed onderhouden. En omdat er zichtbaar veel aandacht is geschonken aan de inrichting, wordt het appartementhuis compleet gemeubileerd te koop aangeboden, op de privé ruimtes na.

Indeling:

Kelder:
Speelkamer, toilet, atelier, werkplaats, fitnessruimte, technische ruimte en parkeergarage.

Begane grond:
Receptie.
Appartement 1: entree, keuken met eethoek, 2 slaapkamers, badkamer met bubbelbad, sauna en een balkon.

Eerste verdieping:
Zwembad met veranda en terras.
Privé appartement: entree, berging, separaat toilet, keuken, woonkamer (met kachelofen), slaapkamer en balkon.
Appartement 2: entree, keuken met eethoek, 2 slaapkamers, badkamer met bubbelbad en stoomdouche, sauna, separaat toilet, balkon en een terras met zwembad.

Tweede verdieping:
Privé appartment: entree, 3 slaapkamers, 2 badkamers (waarvan 1 met ligbad) en 3 balkons.
Appartement 3: entree, woonkamer, keuken met eethoek, 2 slaapkamers, badkamer met bubbelbad en stoomdouche, infrarood sauna, separaat toilet en twee balkons.

Derde verdieping:
Appartement 4:
entree, woonkamer met open keuken en eethoek, slaapkamer, badkamer met ligbad, sauna en een balkon.
Appartement 5:
entree, keuken met eethoek, woonkamer, 2 slaapkamers (waarvan een op de vierde verdieping met toegang vanuit de woonkamer), 2 badkamers, infrarood sauna en een balkon.

  soort object: gastro en appartement huizen
  prijs soort: vraagprijs
  kosten koper: ja
  provisie: 3% excl BTW
  provincie: Tirol
  land: Oostenrijk
  aantal kamers: 24
  aantal slaapkamers: 13
  aantal badkamers: 8
  woonoppervlakte (m2): 889
  ligging: rustig, zonnig, nabij skigebied, centrum op loopafstand
  tuin - terras - balkon: tuin, terras, balkons
  extra: parkeergarage (172 m2), compleet gemeubileerd, speelkamer, atelier, werkplaats, fitness

  ref. nr: 10-19-020

4 andere producten in dezelfde categorie: