Hotel in Salzburgerland Oostenrijk

€ 1.680.000

Hotel in Salzburgerland Oostenrijk Volledige grootte weergeven

nabij sneeuwzeker skigebied • mooi en rustig gelegen • prachtig uitzicht • ruime tuin en terras • sauna • gerenoveerd

Lees meer…...

aantal slaapkamers: 26
woonoppervlakte (m2): 1536
ligging: rustig en mooi gelegen, nabij ruim en sneeuwzeker skigebied

ref. nr: 10-20-001

Te koop: fraai gelegen hotel met 26 kamers in Salzburgerland. Op zo'n 2 minuten loopafstand van de skibus, die u binnen hoogstens enkele minuten naar de diverse wintersportmogelijkheden in de omgeving brengt. Maar ook als u met de auto naar de pistes wilt is dat geen probleem, omdat de dalstations beschikken over voldoende gratis parkeerplaatsen. De skigebieden bieden u vervolgens een scala aan afdelingen die tot wel 2700 hoogte reiken, waardoor hier fantastische sneeuw ligt van begin december tot eind april. Maar met meer dan 90 kilometer goed geprepareerde loipes is dit ook een waar paradijs voor de langlaufers.

Daarnaast zijn er tevens in de zomer tal van sportieve mogelijkheden in de omgeving van dit hotel. Wat dacht u bijvoorbeeld van de meer dan 350 kilometer aan wandelpaden en talloze gezinsvriendelijke fietspaden? Bovendien heeft u de keuze uit enkele buitenzwembaden en is ook de 18-holes golfbaan niet zo gek ver van u vandaan.

Dit hotel met zo'n 58 bedden verdeeld over 23 gastenkamers stamt oorspronkelijk uit 1790, waarna het van 2006 tot 2019 is gerenoveerd. Hierbij zijn alle kamers en algemene ruimtes compleet gerenoveerd, is de centrale verwarming inclusief de radiatoren vervangen, zijn de meeste kozijnen vernieuwd en is het hotel voorzien van een nieuwe brandmeldinstallatie. In 2020 wordt er tevens nog een nieuwe lift geplaatst. Ook de aanbouw is compleet geïsoleerd. Het hotel beslaat circa 1500 m2 op een grondstuk van ongeveer 4100. De gasten kunnen in dit hotel gebruik maken van een opslag met skischoenendrogers, een fitness ruimte, een sauna met infrarood kabine, een speelkamer met biljart en tafelvoetbal. Bovendien beschikt het hotel ook nog over een bar, een restaurant en een mooi aangelegde, alsook goed onderhouden tuin met ruim terras. Drie personeelskamers en een ruim eigenaarsappartement maken het gebouw tot slot compleet.

Indeling:
Kelder: opslag ruimte met skischoenendrogers, fitness ruimte
Begane grond: entree, bar, restaurant, keuken, wasruimte, sauna, speelruimte, toiletten en terras
Eerste verdieping:
3 kamers met 2 eenpersoonsbedden en een badkamer (één hiervan heeft toegang tot een balkon), 1 kamer met 3 eenpersoonsbedden en een badkamer, 2 kamers met 1 tweepersoonsbed en een badkamer, eigenaarsappartement met grote woonkamer en open keuken, slaapkamer, badkamer, separaat toilet en balkon.
Tweede verdieping:
4 kamers met 3 eenpersoonsbedden en badkamer, 2 kamers met 2 eenpersoonsbedden en badkamer, 2 kamers met 1 tweepersoonsbed en een badkamer, 1 kamer met 4 eenpersoonsbedden, badkamer en separaat toilet
Derde verdieping:
3 kamers met 3 eenpersoonsbedden en badkamer, 5 kamers met 2 eenpersoonsbedden en badkamer, 2 kamers met 4 eenpersoonsbedden en een badkamer.

  soort object: gastro en appartement huizen
  prijs soort: vraagprijs
  kosten koper: ja
  provisie: 3% excl BTW
  provincie: Salzburgerland
  streek: Pongau
  land: Oostenrijk
  aantal kamers: 32
  aantal slaapkamers: 26
  aantal badkamers: 26
  woonoppervlakte (m2): 1536
  grondstuk (m2): 4102
  ligging: rustig en mooi gelegen, nabij ruim en sneeuwzeker skigebied
  tuin - terras - balkon: ruime tuin, mooi aangelegd terras
  extra: opslag met skischoenendrogers, fitness, sauna met infrarood, bar, speelkamer met biljart en tafelvoetbal, ruim eigenaarsappartement

  ref. nr: 10-20-001

6 andere producten in dezelfde categorie: