Houten chalet in Vradal Telemarken Noorwegen

€ 200.000

Houten chalet in Vradal Telemarken Noorwegen Volledige grootte weergeven

op loopafstand van het dorp - langlauf en ski mogelijkheden - bij een meer - heerlijk uitzicht door ligging tegen de berg

Lees meer…...

aantal slaapkamers: 3
woonoppervlakte (m2): 80
ligging: nabij centrum, rustig

ref. nr: 20-12-01

In het hart van de provincie Telemark in het zuiden van Noorwegen ligt het toeristische dorpje Vradal. Met in totaal 400 inwoners geniet u hier het echte noorse leven met heerlijke vergezichten over de bergen en de uitgestrekte meren. De meren Vravatn en Nisser komen hier samen, en bieden alles op watersportgebied: zwemmen, vissen, roeien, kanoën en een tocht met de rondvaartboot. Er is een heerlijk strand dat ook voor kleine kinderen zeer geschikt is.


Meer dan 800km aan wandelroutes laten u het natuurschoon van Noorwegen zien en voeren u door onontdekte gebieden. De paden worden in de winter geprepareerd als langlaufroute. In het Panorama skicentrum van Vradal kunnen de snowboarders en skiërs hun hart ophalen, zelfs in de drukke tijden zijn er hier geen wachttijden.

In het dorp zijn diverse winkels waaronder een supermarkt en een souvenirshop. Tevens zijn er enkele terrasjes, een cafe en een restaurant. Een manege en een golfbaan maken het aanbod compleet.

Bij Vradal hebben wij twee locaties met bouwkavels. Beide met heerlijk uitzicht op de bergen en het meer. U kunt kiezen uit kavels van verschillende grootte en uit een grote diversiteit van bungalows. Zowel houtskeletbouw als houtstapelbouw, net waar uw voorkeur naar uitgaat. U kiest de grootte die voor u past en wij adviseren u over de indeling en uitvoering.

Alle kavels hebben vakantiewoning bestemming. Dit betekent dat u uw bungalow zowel alleen voor eigen gebruik of voor de verhuur kunt gebruiken. Zo heeft u niet alleen een heerlijke vakantiebestemming voor uzelf maar ook een goede investering met mooi rendement.

  soort object: huis of villa
  prijs soort: vanaf prijs
  kosten koper: ja
  provisie: provisie vrij
  provincie: Telemarken
  postcode: NO-3853
  plaats: Vradal
  land: Noorwegen
  aantal kamers: 4
  aantal slaapkamers: 3
  aantal badkamers: 1
  woonoppervlakte (m2): 80
  grondstuk (m2): 800
  ligging: nabij centrum, rustig
  tuin - terras - balkon: tuin
  extra: sleutelklare oplevering, inclusief keuken en sanitair

  ref. nr: 20-12-01

10 andere producten in dezelfde categorie: