2 Huisjes, St. Michael im Lungau, Salzburgerland, Oostenrijk

VERKOCHT

2 Huisjes, St. Michael im Lungau, Salzburgerland, Oostenrijk Volledige grootte weergeven

ruime zonnige tuin - 2 slaapkamers - 2 badkamers - aantrekkelijke prijs

Lees meer…...

aantal slaapkamers: 2
woonoppervlakte (m2): 90
ligging: zonnig

ref. nr: 09-13-1027

Te koop in St Michael im Lungau zijn deze 2 bij elkaar horende huisjes. De Lungau is een streek waar het toerisme de laatste jaren zeer sterk ontwikkeld is. Dit is onder andere terug te zien in de aanleg van nieuwe pistes, vervanging van oude skiliften en de diversiteit aan activiteiten voor vakantiegangers. Door de relatief hoge ligging net ten zuiden van het Hoge Tauern gebergte is de streek zeer sneeuwzeker. De skigebieden zijn veelzijdig: het uitgestrekte Grosseck Speiereck skigebied met traditionele bergrestaurants (50km piste) en het drukkere Katschberg Aineck skigebied met goede apres ski (70km piste). Daarnaast is er voor de fanatieke skier het zeer sneeuwzekere Obertauern (van november tot begin mei zijn de pistes open) met 110km pistes.

Door de hoge ligging ligt er ook in het dal vaak sneeuw in de winter. Het loipenetwerk is dan ook uitgebreid. Winterwandelen is een goede optie, langs de rivier de Muhr of door een van de dorpjes die de Lungau rijk is. 

De zomers in de Lungau zijn zeer zonnig, dit komt door de ligging ten zuiden van de hoge Tauern waardoor de weersinvloeden vanuit Zuid Europa overheersend zijn. Wandelen en fietsen kan zowel vlak als op de berg. Een mooie 18-holes golfbaan ligt aan de andere kant van het dorp en kan al in het vroege voorjaar bespeeld worden. De streek is zeer kindvriendelijk: naast een speciaal kinderprogramma in de zomer zijn er diverse themawandelingen waarbij op een leuke manier kennis over de natuur overgedragen wordt. In St Michael is een verwarmd openlucht zwembad. Op loopafstand van het vakantiehuis is een restaurant, supermarkten en andere winkels liggen op circa 5 min rijden.

Het gaat om 2 huizen. Het witte huis is in 1999 gerenoveerd en heeft onder andere nieuwe kozijnen, een nieuw dak en nieuwe vloeren gekregen. Het houten huis is in 1998 gebouwd en derhalve in zeer goede staat. Beide huizen worden volledig ingericht te koop aangeboden. De tuin ligt op het zuiden en is heerlijk zonnig. Tevens geniet u hier een mooi uitzicht op de omliggende bergen.

Indeling: witte huis: Kelder met verwarmingsinstallatie en bergruimte. Beg. grond: entree, keuken met eethoek, woonkamer, toilet, badkamer. 1e Verd.: 1 slaapkamer. Houten huis: entree, douche, toilet, keuken, grote slaapkamer met balkon, badkamer. 

  soort object: huis of villa
  prijs soort: vraagprijs
  kosten koper: ja
  provisie: 3% excl BTW
  provincie: Salzburgerland
  postcode: AT-5582
  plaats: St Michael im Lungau
  streek: Lungau
  land: Oostenrijk
  aantal kamers: 5
  aantal slaapkamers: 2
  aantal badkamers: 2
  woonoppervlakte (m2): 90
  grondstuk (m2): 514
  ligging: zonnig
  tuin - terras - balkon: tuin en terras

  ref. nr: 09-13-1027

30 andere producten in dezelfde categorie: