3 Sterren hotel met 60 bedden Salzburgerland Oostenrijk

VERKOCHT

3 Sterren hotel met 60 bedden Salzburgerland Oostenrijk Volledige grootte weergeven

30 gastenkamers - goed onderhouden - goed rendement - sneeuwzeker skigebied - zomer en winter

Lees meer…...

aantal slaapkamers: 30
woonoppervlakte (m2): 1584
ligging: nabij skigebied, in het dorp

ref. nr: 04-18-539-241

Te koop is dit goed onderhouden 3-sterren gasthof in een gemoedelijk toeristisch dorpje in het Salzburgerland. Het gasthof ligt in het dorp en op 1km van het skigebied. Naast het eigen skigebied is er nog een aantal skigebieden goed bereikbaar. Door de hoogteligging bent u hier verzekerd van sneeuw in de winter en kunnen uw gasten tot in het voorjaar skien. Naast skien kunnen uw gasten in dit gebied naar hartelust langlaufen, winterwandelen en toerenskien.

In de zomer zijn er in de directe omgeving van het hotel vele wandel en fietsmogelijkheden. Uiteraard draaien de liften in de zomer, is er een golfbaan in de buurt, zijn er diverse openluchtzwembaden en zijn er vele andere outdoor activiteiten denkbaar zoals raften, parapente, wandelingen naar berghutten, paardrijden, etc.

Het dorpje zelf is een rustig toeristisch dorp. Zowel in de zomer als in de winter wordt het door gasten goed gevonden en gewaardeerd. Er zijn diverse winkels, een aantal restaurants en bars en er is een goed aanbod aan activiteiten.

Het traditioneel Oostenrijkse gasthof is bijna 300 jaar oud. Het hotel is goed onderhouden doordat er continue renovaties worden gedaan. Zo is het hotel voor de verwarming aangesloten op de stadsverwarming, een efficiente en biologische manier van verwarmen waarbij weinig onderhoud gedaan hoeft te worden. Er is een lift in het hotel en de kamers zijn zeer verzorgd. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche en een separaat toilet op de kamer. Internet is door het hele hotel beschikbaar. Op korte termijn hoeven er geen investeringen gedaan te worden, ook op brandveiligheid is alles in orde. Voor de huisgasten is er een restaurant met onder andere een ruim ontbijtbuffet. Tevens is er een apart restaurant voor de a la carte gasten, dit kan overigens ook alleen als bar gebruikt worden. U kunt het hotel daarmee ook als ontbijtpension runnen. De horecakeuken is zeer ruim en van alle benodigde apparatuur voorzien. In de kelder is een ruimte met originele gewelven waar naar wens nog een bar gemaakt kan worden met terras. Momenteel staat deze ruimte leeg. In het hotel is een uitgebreid sauna landschap met whirlpool, sauna, stoombad, kneipp voetenbad, relaxarium, douche en rustruimte aanwezig. Ontspannen kunnen uw gasten in de lounge waar een gezellig haardvuurtje brandt.

Bij het hotel zijn eigen parkeerplaatsen aanwezig. Er is een tuin en bijna alle gastenkamers hebben een balkon.

Indeling:
Kelder: gastentoiletten, verwarmingsruimte, voorraadruimte, extra ruimte voor een bar met terras te creeren.
Begane grond: entree, receptie, lounge met haard, restaurant met buffet voor de huisgasten, keuken, restaurant met circa 35 zitplaatsen a la carte.
1e en 2e Verdieping: 30 gastenkamers met in totaal 62 bedden.
3e Verdieping: saunalandschap.

De prijs van het hotel is netto, exclusief btw.

  soort object: gastro en appartement huizen
  prijs soort: vraagprijs
  kosten koper: ja
  provisie: 3% excl BTW
  provincie: Salzburgerland
  land: Oostenrijk
  aantal kamers: 32
  aantal slaapkamers: 30
  aantal badkamers: 31
  woonoppervlakte (m2): 1584
  grondstuk (m2): 1197
  ligging: nabij skigebied, in het dorp
  tuin - terras - balkon: tuin, balkons
  extra: volledig ingericht, geen investeringen op korte termijn

  ref. nr: 04-18-539-241

30 andere producten in dezelfde categorie: