Buitenkans! Hotel aan de piste Ski Amade Salzburgerland Oostenrijk

VERKOCHT

Buitenkans! Hotel aan de piste Ski Amade Salzburgerland Oostenrijk Volledige grootte weergeven

buitenkans! - fantastisch uitzicht - ligging aan de piste - combinatie restaurant en kamers Ski Amade

Lees meer…...

aantal slaapkamers: 21
woonoppervlakte (m2): 2200
ligging: aan de piste

ref. nr: 01-17-0001

Te koop is dit prachtige hotel direct aan de piste in een van de skigebieden van Ski Amade. Door de hogere ligging ligt hier zeker van december tot april sneeuw en kunnen uw gasten de wintersport genieten zoals deze bedoeld is. Het hotel is in de winter alleen per skilift of per shuttlebus bereikbaar.

Door de ligging direct aan de piste kunnen uw eigen gasten direct op uit het hotel op de lange latten en bent u goed bereikbaar voor talloze dagjesgasten. Deze kunnen terecht in het typisch Oostenrijkse restaurant of op het zonneterras. Om het winterse aanbod compleet te maken start er direct bij het hotel een lange rodelbaan die ook in de avond voor uw gasten toegankelijk is.

In de zomer is het hotel wel voor uw gasten met eigen auto bereikbaar. Zij kunnen hier genieten van een heerlijk rustige vakantie in de Alpen met volop mogelijkheden om te wandelen en te mountainbiken. Voor de echte bergliefhebben is dit de ultieme plek met veel mogelijkheden tot ondernemen!

Van oorsprong was dit hotel een boerderij. De laatste aanbouw dateert van 1990 en nu is het een goedlopend hotel met in totaal 35 bedden, een restaurant met 180 zitplaatsen, een zonneterras met 100 zitplaatsen, een bar en een zelfbedieningsrestaurant. De keuken is zeer goed uitgerust en van alle benodigde apparatuur voorzien. Er is een sauna en een speelruimte voor de jeugd. Voor de eigenaar is er een appartement beschikbaar, evenals 6 kamers voor het personeel.

Het spreekt voor zich dat het absolute hoogtepunt van dit hotel het adembenemende uitzicht is van ´s ochtends vroeg tot ´s avonds laat en dat de ligging aan de piste dit unieke plekje ook commercieel interessant maakt.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wij sturen u graag uitgebreide informatie toe!

  soort object: gastro en appartement huizen
  prijs soort: vraagprijs
  kosten koper: ja
  provisie: 3% excl BTW
  provincie: Salzburgerland
  land: Oostenrijk
  aantal kamers: 26
  aantal slaapkamers: 21
  aantal badkamers: 18
  woonoppervlakte (m2): 2200
  grondstuk (m2): 2700
  ligging: aan de piste
  tuin - terras - balkon: tuin, terras en balkon
  extra: volledig gemeubileerd

  ref. nr: 01-17-0001

30 andere producten in dezelfde categorie: