3-kamer appartement in Bad Hofgastein Salzburgerland Oostenrijk

VERKOCHT

3-kamer appartement in Bad Hofgastein Salzburgerland Oostenrijk Volledige grootte weergeven

in de Ski Amade - levendig dorp - loopafstand centrum en skilift - zeer sneeuwzeker skigebied - georganiseerde verhuur - goede prijs-kwaliteitverhouding

Lees meer…...

aantal slaapkamers: 2
woonoppervlakte (m2): 52
ligging: zonnig, op 500 m. van het centrum, op 650 m. van de lift

ref. nr: 15-18-001-2

Te koop: 3-kamer appartement binnen een mooi nieuwbouw project in Bad Hofgastein. Vlakbij (500 m.) het centrum van het levendige dorp met vele restaurants, café's en winkels, maar tevens slechts 650 m. bij de skilift vandaan. Een vernieuwde skilift zelfs! Met meer dan voldoende capaciteit om haar gasten door de 200 km. aan pistes van het Gasteiner dal te leiden (waarvan bijna 90 km. aaneengesloten vanaf Bad Hofgastein). Echter naast de vier zeer sneeuwzekere skigebieden in het dal, kan de liefhebber ook zomaar toegang verkrijgen tot de 760 km. aan pistes in de Ski Amadé. Waarvan het hoogste punt overigens niet zo gek ver weg ligt...

Door de ligging tegen de Hohen Tauern kun je hier weliswaar tot mei skiën, maar de omgeving heeft meer te bieden. Het hele jaar door! Zo zou het Gasteiner dal het Gasteiner dal niet zijn zonder haar thermaalbaden. En de liefhebber van buitensporten? Ook die kan hier gedurende de vier seizoenen zijn hart ophalen. Nóg een aanrader: de gigantische hangbrug van maar liefst 140 meter in Stubnerkogel - mét uitzichtplatform. Een bezoekje waard als je het ons vraagt!

Dit 3-kamer appartement is onderdeel van een mooi nieuwbouw project met in het totaal 15 appartementen. Deze zullen deze eind 2020 gereed zijn. Opgeleverd volgens de Oostenrijkse standaard: inclusief het sanitair, met een hoogwaardige afwerking van zowel vloer als wanden en de gelegenheid om het appartement naar eigen smaak in te richten. Bovendien wordt het project voorzien van een passende alpine stijl op een zeer zonnige locatie. Alle appartementen hebben vervolgens toegang tot een gezamenlijke ruimte voor de ski's en een wasruimte en bovendien beschikt het project over een lift. Tevens zijn de keuken, twee parkeerplaatsen en een bergingsruimte bij de prijs van het appartement in begrepen.

Nog een voordeel: de verhuur van deze appartementen wordt volledig voor u georganiseerd. Door een organisatie die in de regio al heeft bewezen zeer succesvol te zijn! Maar naar wens mag u natuurlijk ook zelf boekingen aanbrengen en is het eigen gebruik op de woning ruim. Vraagt u ons gerust naar de details. 

Indeling:
woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers, terras / balkon

Beschikbaar:
Begane grond: top 2 (239.000Euro netto) en top 4 (verkocht)
Eerste verdieping: top 6 (verkocht), top 8 (verkocht) en top 10 (verkocht)
Tweede verdieping: top 14 (verkocht)

Dit zijn netto prijzen. De btw kunt u bij de Oostenrijkse fiscus terugvorderen.
Uiteraard leggen wij u graag uit hoe dit werkt.

  soort object: nieuwbouw projecten
  prijs soort: vanaf prijs
  kosten koper: ja
  provisie: 3% excl BTW
  provincie: Salzburgerland
  postcode: AT-5640
  plaats: Badhofgastein
  streek: Pongau
  land: Oostenrijk
  aantal kamers: 3
  aantal slaapkamers: 2
  aantal badkamers: 2
  woonoppervlakte (m2): 52
  ligging: zonnig, op 500 m. van het centrum, op 650 m. van de lift
  tuin - terras - balkon: terras of balkon
  extra: aantrekkelijk project, goede prijs-kwaliteitverhouding, volledig georganiseerde verhuur, parkeerplaats, lift

  ref. nr: 15-18-001-2

30 andere producten in dezelfde categorie: