5-kamer appartement in Bad Hofgastein Salzburgerland Oostenrijk

VERKOCHT

5-kamer appartement in Bad Hofgastein Salzburgerland Oostenrijk Volledige grootte weergeven

in de Ski Amade • gezellig dorp • loopafstand centrum en skilift • zeer sneeuwzeker skigebied • georganiseerde verhuur

Lees meer…...

aantal slaapkamers: 4
woonoppervlakte (m2): 130
ligging: 300m van de ski lift, loopafstand centrum, nabij thermen

ref. nr: 15-18-0012

Te koop is dit mooie 5-kamer appartement op loopafstand van zowel de ski lift als het gezellige centrum van Bad Hofgastein. In het centrum vindt u vele restaurants, café's en winkels, waar vele toeristen maar ook de Oostenrijkers zelf graag komen. Naar de vernieuwde lift is het een paar minuten lopen. Met meer dan voldoende capaciteit om haar gasten door de 200 km. aan pistes van het Gasteiner dal te leiden (waarvan bijna 90 km. aaneengesloten vanaf Bad Hofgastein). Naast de vier zeer sneeuwzekere skigebieden in het dal, heeft de liefhebber ook toegang tot de 760 km. aan pistes in de Ski Amadé. Waarvan het hoogste punt overigens niet zo gek ver weg ligt...

Door de ligging tegen de Hohen Tauern kun je hier tot mei skiën, maar ook andere sporten zijn hier zeer geliefd. Het dal is bekend om haar goede wandel, fiets en klim mogelijkheden. In Badgastein vindt u een mooie golfbaan en in het dal zijn meerdere thermaalbaden te vinden. In Bad Hofgastein zelf is sinds 2017 ook een zwemmeer met thermaal water waar u in de zomer heerlijk ontspannen kunt. Nóg een aanrader: de gigantische hangbrug van maar liefst 140 meter op de Stubnerkogel - mét uitzichtplatform. Een bezoekje waard als je het ons vraagt!

Dit 5-kamer appartement bevindt zich in een huis met in totaal slechts 3 appartementen. In 2017 is het  gerenoveerd: het dak, de kozijnen, de isolatie, het sanitair en de verwarming zijn toen compleet vernieuwd. De mooie houten parketvloeren zorgen voor een prettige sfeer en in de keuken is zeker genoeg ruimte om voor iedereen te koken. Uiteraard is alle benodigde apparatuur aanwezig. De badkamers zijn eveneens gerenoveerd en voorzien van handdoekdrogers. De woning wordt overigens inclusief volledige inrichting te koop aangeboden, u hoeft er dus helemaal niets meer aan te doen. Er is een lift in het gebouw en u heeft zelf 2 balkons vanwaar u van de mooie uitzichten kunt genieten.

Het appartement is geschikt voor toeristische verhuur. De verhuur wordt door een lokale organisatie gedaan die alles voor u verzorgt en goede verhuurresultaten behaalt.

Indeling: entree, hal, woonkeuken, woonkamer, 4 slaapkamers, 3 badkamers.
Tevens zijn 2 parkeerplaatsen bij de prijs inbegrepen.

De prijs van dit appartement is netto. Bij verhuur van de woning kunt u de btw grotendeels terugvorderen bij de Oostenrijkse fiscus. Vraagt u ons gerust naar de details.

  soort object: appartement
  prijs soort: vraagprijs
  kosten koper: ja
  provisie: 3% excl BTW
  provincie: Salzburgerland
  postcode: AT-5640
  plaats: Badhofgastein
  streek: Pongau
  land: Oostenrijk
  aantal kamers: 6
  aantal slaapkamers: 4
  aantal badkamers: 3
  woonoppervlakte (m2): 130
  ligging: 300m van de ski lift, loopafstand centrum, nabij thermen
  tuin - terras - balkon: 2 balkons
  extra: volledig ingericht, georganiseerde verhuur

  ref. nr: 15-18-0012

30 andere producten in dezelfde categorie: