Woonboerderij met 4 slaapkamers in Predlitz Steiermark Oostenrijk

VERKOCHT

Woonboerderij met 4 slaapkamers in Predlitz Steiermark Oostenrijk Volledige grootte weergeven

nabij Türracher Höhe • idyllische ligging • ruim grondstuk • prachtig uitzicht • toeristische verhuur • Zweitwohnsitz mogelijk

Lees meer…...

aantal slaapkamers: 4
woonoppervlakte (m2): 87
ligging: nabij skigebied, idyllisch gelegen

ref. nr: 06-19-001

Te koop: bescheiden woonboerderij met oude stal op ruim grondstuk. Even buiten het centrum van Predlitz, waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen en prima kunt eten in een van de restaurants. Voor een sneeuwzeker skigebied dat zelfs tot mei geopend is, wijzen we u echter graag de weg naar de Türracher Höhe: op ongeveer 10 minuutjes rijden. Op circa 20 minuten rijden vind u vervolgens de Kreischberg en de Katschberg. Tevens prima gebieden voor tourenskien en langlaufen.

Maar ook in de zomer zijn de skiliften hier geopend om u de bergen in te leiden. Waar u ongetwijfeld zult genieten van de prachtige vergezichten. Bovendien treft u de meren van Karinthie aan op circa 45 minuten rijden, waardoor ook een dagje naar het strand tot de mogelijkheden behoort. En als u er dan toch op uit trekt: wat dacht u van een bezoekje aan Italie? Bereikbaar binnen slechts 2 uurtjes rijden.

Even buiten het dorp, op een idyllische plek, temidden van de natuur en omgeven door prachtige vergezichten ligt deze bescheiden woonboerderij. Zonnig gelegen op een perceel van maar liefst 6269 m2, waarvan ongeveer 700 m2 bebost is en de resterende 5500 m2 bestaat uit een immense grasvlakte. Tevens treffen we naast het huis een oude stal aan, is het huis hoewel de wat afgelegen ligging gewoon op de riolering aangesloten en is er een eigen waterbron op het terrein aanwezig. Daarnaast wordt er momenteel op hout gestookt.

De woonoppervlakte van het huis dat verdeeld is over drie verdiepingen bedraagt een kleine 90 m2. Met daarin onder andere een keuken, een woonkamer, een badkamer en vier slaapkamers. Stuk voor stuk behaaglijk warm door de aanwezigheid van de houtkachel. De inrichting van deze ruimtes is echter wat gedateerd, waardoor het een uitgelezen kans betreft voor een nieuwe eigenaar die er niet vies van is om de handen uit te mouwen te steken om de boerderij in een modern jasje te steken. Naast het feit dat je je hier uiteraard permanent kunt vestigen, biedt deze woning echter ook de mogelijkheid om deze als vakantiewoning te benutten en is ten slotte zelfs toeristische verhuur toegestaan.

Indeling:
Kelder: 2 kelderkamers.
Begane grond: entree, separaat toilet, woonkamer, keuken, badkamer en 1 slaapkamer.
Eerste verdieping: 4 slaapkamers.

  soort object: huis of villa
  prijs soort: vraagprijs
  kosten koper: ja
  provisie: 3% excl BTW
  provincie: Steiermark
  postcode: AT-8863
  plaats: Predlitz
  streek: Murau
  land: Oostenrijk
  aantal kamers: 6
  aantal slaapkamers: 4
  aantal badkamers: 1
  woonoppervlakte (m2): 87
  grondstuk (m2): 6269
  ligging: nabij skigebied, idyllisch gelegen
  tuin - terras - balkon: ruime tuin, balkon
  extra: ruim grondstuk met voormalige stal en garage, prachtig uitzicht

  ref. nr: 06-19-001

30 andere producten in dezelfde categorie: