3-kamer appartement in Wagrain Salzburgerland Oostenrijk

VERKOCHT

3-kamer appartement in Wagrain Salzburgerland Oostenrijk Volledige grootte weergeven

Ski in - Ski out • nabij centrum • georganiseerde verhuur • 20 jaar gegarandeerd rendement • zwembad • sauna • ondergrondse parkeergarage • balkon op het zuid-oosten

 

 

Lees meer…...

aantal slaapkamers: 2
woonoppervlakte (m2): 66
ligging: ski in ski out, nabij centrum

ref. nr: 12-19-001

Te koop: modern 3-kamer appartement met balkon op het zuid-oosten en een ideale ligging: op 100m afstand van de skilift en op slechts enkele minuten van het bekende zwembad Wasserwelt in Wagrain (al beschikt het appartement-hotel ook zelf over een zwembad). Het skigebied van Wagrain is direct verbonden met zowel Flachau als St Johann en wordt binnenkort verbonden met Kleinarl - Zauchensee - Flachauwinkl. U geniet daarmee van een zeer ruim en sneeuwzeker skigebied.

Het gezellige centrum van Wagrain ligt op ongeveer 500m van de appartementen. In de winter is dit een heus wintersportdorp met voldoende vertier voor jong en oud. Diverse winkels, restaurants en cafes zorgen voor een levendig centrum. Ook in de zomer is Wagrain aantrekkelijk en wordt er veel voor haar gasten georganiseerd. Golfliefhebbers bijvoorbeeld, kunnen terecht in Goldegg of in Radstadt. Wagrain is goed bereikbaar: het ligt ongeveer 15min rijden vanaf de A10 Tauernautobahn, het vliegveld van Salzburg is binnen 1 uur bereikbaar.

Dit 3-kamer appartement ligt op de tweede verdieping van een appartement-hotel met 57 appartementen dat in 2012 is gebouwd. In dit hotel bevinden zich een restaurant, een zwembad, een sauna, een gedeelte speciaal ingericht voor de kinderen, een filmruimte en een ondergrondse parkeergarage. Bovendien wordt uw appartement hier zeer goed onderhouden en wordt ook de complete verhuur voor u georganiseerd. Daarbij heeft u gedurende twintig jaar gegarandeerd rendement. Het appartement beschikt over twee slaapkamers met ieder 2 twee-persoonsbedden en 2 een-persoonsbedden, waardoor het geschikt is voor maar liefst 8 personen. Daarnaast telt het appartement twee badkamers en is ook een keuken inbegrepen.

Indeling:
entree, keuken, woonkamer met eethoek en toegang tot het balkon, 2 slaapkamers en 2 badkamers.

De prijs van het appartement is netto. U kunt de btw grotendeels terugvorderen bij de Oostenrijkse fiscus, vraagt u ons gerust om de details hierover!

  soort object: appartement
  prijs soort: vaste prijs
  kosten koper: ja
  provisie: provisie vrij
  provincie: Salzburgerland
  postcode: AT-5602
  plaats: Wagrain
  streek: Pongau
  land: Oostenrijk
  aantal kamers: 3
  aantal slaapkamers: 2
  aantal badkamers: 2
  woonoppervlakte (m2): 66
  ligging: ski in ski out, nabij centrum
  tuin - terras - balkon: balkon
  extra: georganiseerde verhuur, inclusief meubilair, zwembad, sauna, filmruimte, ondergrondse parkeergarage, restaurant

  ref. nr: 12-19-001

30 andere producten in dezelfde categorie: