Impressum

Informatie naar de Oostenrijkse en EU wet  §5 (1) ECG, § 25 MedienG, § 63 GewO und § 14 UGB

Webseitenbediener: Alpreal makelaardij VOF
KVK: 17176041
Toepasselijk recht: Oostenrijks en Nederlands, afhankelijk van het geschil
Geschillenregeling: geschillen welke juridisch onder Nederland vallen zullen worden voorgelegd aan de rechtbank te Den Bosch, geschillen welke juridisch onder Oostenrijk vallen zullen worden voorgelegd aan de rechtbank te Salzburg.

Aanschrift: de Biestermannen 22, 5591NH Heeze

BTW-Nrs: NL821837229B01 und ATU61771577
Zakelijke aansprakelijksverzekering: bij de Allianz in Oostenrijk

Contactgegevens:
Telefoon: +31 4071 10322
Email:
Web: www.alpreal.nl

Toepasselijek wetten:www.ris.bka.gv.at und https://wetten.overheid.nl/
Beroepsomschrijving: Makelaar in Nederland en handelend in Oostenrijk - Immobilienmakler, Konzessie in Wenen behaald. Ingeschreven in het Oostenrijkse Dienstleisterregister.

Online geschillenbeslechting: Consumenten die gevestigd zijn in Nederland, Oostenrijk of een andere verdragsluitende staat van de ODR-verordening kunnen problemen hebben met de aankoop van goederen of diensten voor betaling in de context van online geschillenbeslechting (volgens OS, AStG) om op te lossen. De Europese Commissie biedt hiervoor een platform: https://ec.europa.eu/consumers/odr

Copyright: De inhoud van deze website is onderworpen aan diverse intellectuele eigendomsrechten (bijv. auteursrecht) voor zover dit wettelijk mogelijk is. Voor ieder gebruik/distributie van aangeboden materiaal, dat door het auteursrecht verboden is, is de schriftelijke toestemming van de websitebeheerder vereist.

Disclaimer: Ondanks zorgvuldige controle van de inhoud aanvaardt de websitebeheerder van deze website geen aansprakelijkheid voor de inhoud van externe links. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's zijn alleen hun operators verantwoordelijk. Mocht u niettemin op de hoogte zijn van uitgaande links die verwijzen naar een website met onwettige activiteiten/informatie, dan vragen wij om een gepaste kennisgeving hierover in overeenstemming met paragraaf 17 lid 2 ECG onmiddellijk verwijderen.

Het auteursrecht van derden wordt door de exploitant van deze website met de grootste zorg nageleefd. Mocht u toch op de hoogte worden gebracht van een inbreuk op het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. We zullen de betreffende inhoud onmiddellijk verwijderen zodra we ons bewust worden van dergelijke schendingen.

gemaakt met https://ghostweb.agency/impressum-generator-oesterreich/